Länk till hemsida

Användargränssnitt

Verktyg för att visa en länk till hemsida. Det är användbart på t.ex. touchskärmar som körs i kiosk-läge, då saknas alla vanliga knappar för att navigera i webbläsaren och då blir man fast på kartan vilket inte alltid är önskvärt.

Knappen kommer alltid visas, även om verktygsfältet behöver skollas kommer den ligga överst.

Skärmavbild 2023-05-15 kl  09 17 34

Administration

Det finns inget alternativ att aktivera detta i admin, utan man behöver editera respektive map.json.

// Make sure to remove the comments - they're not allowed in a plain JSON file

// Make sure to remove the comments - they're not allowed in a plain JSON file
"linkInDrawer": {
    "href": "https://www.halmstad.se/", // URL to go to
    "newWindow": false, // Should the link open in a new tab or not? Adds `target="_blank"` if true.
    "text": "Gå till halmstad.se" // The text to display. Entire string will be clickable.

Skärmavbild 2023-05-15 kl  09 44 12